Dit krijg je van ons
-
Duik in onze onderwijshuisvesting
Bekend met onderwijshuisvesting? Top! Zo niet: als jij de competenties van een goede organisator hebt, dan leren wij je de rest. -
Maximaal €5.313,00 bruto per maand
Plus 28 vakantiedagen, een Individueel Keuzebudget (17,05% van je salaris) en de ruimte om thuis te kunnen werken. -
Een volstrekt unieke functie
Je bent de enige beleidsmedewerker onderwijshuisvesting binnen onze gemeente. Dus: maximale impact en verantwoordelijkheid. -
Een on-gemeentelijke gemeente
Geen stoffige gemeente met regeltjes-ridders. Maar wel: informeel, met een lolletje, korte lijnen, en altijd kijken wat er wél kan.
Wat je gaat doen
Beleidsmedewerker. Regisseur. Accounthouder. We hebben getwijfeld over de functietitel. Eigenlijk kloppen ze alle 3. Hoe dan ook: je bent verantwoordelijk voor het beleid en de ontwikkeling van onze onderwijshuisvesting. Oftewel: de +/- 20 schoolgebouwen in onze gemeente. Voor het geval je het nog niet wist: als gemeente zijn we wettelijk verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van al deze schoolgebouwen.
Zo zijn er de komende jaren meerdere scholen die hun gebouw gaan vernieuwen en verduurzamen. En we moeten een nieuw huisvestingsplan voor de komende jaren schrijven. Het zijn zomaar 2 grote projecten op jouw planning. Dit is wat je verder ook doet:
✓ Je hebt regelmatig contact met verschillende schoolbesturen en je bent hun aanspreekpunt voor onderhoud, calamiteiten en meer.
✓ Je weet binnen de gemeente iedereen te binden en verbinden: van wethouder tot projectleider bouw en van finance medewerker tot jurist.
✓ In de initiatieffase van nieuwbouw, renovaties en upgrades van scholen doe jij de risicoanalyses. Ook bepaal je de randvoorwaarden en organiseer je haalbaarheidsonderzoeken.
✓ Je stelt richtlijnen op voor huisvestingsprojecten, analyseert gegevens over bijvoorbeeld leerlingaantallen, en adviseert het management over landelijke beleidswijzigingen en innovaties.
“Waar het vooral om draait, is dat je een goede regisseur bent van processen en projecten. Dat je makkelijk communiceert met zowel de wethouder, als de voorman die de verbouwing leidt. En ik zeg altijd: met gewoon gezond verstand kom je al heel ver. Ervaring in vastgoed of huisvesting is fijn. Maar mocht je dat niet hebben, dan is dat allemaal te leren.”
– Jolanda Verbiesen, manager cluster KCC en Duurzaamheid –
Hoe je dat gaat doen
Je bent binnen onze organisatie de enige beleidsmedewerker onderwijshuisvesting. Klinkt eenzaam? Nou, nee hoor: in deze functie zoek je continu de samenwerking met collega’s van andere clusters, en hun expertises.
Onze huidige collega gaat verder, vandaar deze vacature. Geen zorgen: we hebben een hoop kennis en kunde om je op weg te helpen. De eerste maanden ben je vooral bij ons op kantoor nodig. Mensen en processen leren kennen. Natuurlijk kun je op termijn ook regelmatig thuiswerken. Mocht je al een achtergrond in vastgoed of onderwijshuisvesting hebben: helemaal top. Zo niet: no problemo. Zolang je sterke organisatorische skills hebt, brengen wij je de rest bij.
Ondertussen krijg je alle ruimte om je te ontwikkelen. Het leertraject Onderwijshuisvesting, of gewoon iets dat je persoonlijk wilt leren: geef het aan. We denken graag met je mee. We noemen onszelf MogelijkMakers, die HeuseService leveren. Dat klinkt als gemeente-marketing, dat snappen we. Toch kloppen die namen. We focussen altijd op mogelijkheden, en kijken wat er wél kan.
Goed om te weten
Dit krijg je ook
- Een jaarcontract (met zicht op onbepaalde tijd), een Individueel Keuzebudget (17,05% van je salaris) en de ruimte om je te ontwikkelen hoe jíj wilt.
- Een jaarlijkse bbq, kerstbijeenkomst, cluster-uitjes, sport-uitjes met collega's en interne kennis-events op onze Heusdense School.
- Een telefoon, laptop, pensioenopbouw bij Pensioenfonds ABP, tegemoetkoming voor je ziektekostenverzekering en goede thuiswerkfaciliteiten.
Dit vragen we
- Hbo werk- en denkniveau en goede organisatorische / projectmanagement-vaardigheden.
- Je bent een stevige gesprekspartner op bestuurlijk niveau, die verschillende partijen weet te binden en verbinden.
- Je kunt goed je eigen netwerk organiseren, krijgt de juiste mensen op de juiste plek en je kunt goed beleidsvoorstellen schrijven.
Over ons
-
11Samen zijn jullie verantwoordelijk voor zaken zoals (jeugd) zorg, welzijn en onderwijs. En in jouw geval: onderwijshuisvesting.
-
340
Collega's binnen de organisatie
Met allemaal dezelfde visie: we denken in mogelijkheden, we mogen fouten maken en we zijn er voor elkaar en onze inwoners. -
2017
Onze Heusdense School
ontstond in 2017. Hiermee organiseren we regelmatig bijeenkomsten waarbij we elkaar ontmoeten en onderling onze kennis delen.
Save the date: 24 januari
Zien we op basis van je sollicitatie een match? Dan ben je op vrijdag 24 januari van harte welkom op onze selectiedag, genaamd ‘MatchPoint’. We hebben een persoonlijk gesprek, presentatie, rondleiding en lekkere lunch voor je in petto.
We begrijpen dat we best wat van je vragen. Om ‘even’ 24 januari in je agenda te zetten. Maar het grote pluspunt is: diezelfde dag heb je al duidelijkheid. Geen ellenlange procedures. Doorpakken: daar houden we van.
Reageer uiterlijk 13 januari!
Vul ons sollicitatieformulier in en we gaan voor je aan de slag! Niet helemaal zeker of je voldoet? Reageer dan ook. We denken graag met je mee.
Ik wil reageren
Heb je nog vragen?
Jolanda Verbiesen
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature?
Nee bedankt!